Landelijk interieur met natuurlijke elementen | Laarderheide

Landelijk interieur met natuurlijke elementen

Een landelijk interieur gaat gepaard met natuurlijke elementen en een romantische, charmante uitstraling. Om tegemoet te komen aan de landelijke sfeer is een weldoordachte meubelkeuze van doorslaggevend belang.

Je moet helemaal niet in een cottage op het platteland te wonen om te genieten van de rust en kalmte die deze stijl uitstraalt. Ook in een eenvoudig rijhuis, een luxueuze villa of loft, een klein appartement of een statig herenhuis is het perfect mogelijk om deze aangename woonsfeer op te roepen.

Een landelijke stijl kenmerkt zich door neutrale, aardse kleuren en warme houttinten. Verwacht je aan een ton sur ton kleurenpalet met weinig contrasten. Eenvoudige vormen primeren. De meubels zijn uitgevoerd in verschillende houtsoorten en moeten vooral praktisch en comfortabel zijn. Een bakstenen muur, een houtkachel, een vloer in natuursteen, smeedijzeren deuren … het zijn allemaal elementen die je netjes in een harmonieus landelijk geheel integreert om het wat extra cachet mee te geven.

Landelijk meubilair

Landelijk meubilair voelt zich zowat overal thuis. Het heeft een tijdloze uitstraling die bij heel wat huisstijlen past. Liever een klassieke look? Prima. Maar ook wie graag een iets modernere toer opgaat vindt beslist zijn gading in het aanbod van Laarderheide.

Een massieve houten buffetkast, stevige eetkamerstoelen en een robuuste tafel. Net wat jouw landelijke eetkamer nodig heeft om het drukke leven van een actief groot gezin aan te kunnen. In je rustieke zithoek lonken een stoere fauteuil en een stijlvolle sofa – beide bij voorkeur bekleed met een warm stofje - ben je toe na een vermoeiende dag. De aangename landelijke sfeer kan makkelijk doorgetrokken worden naar andere ruimtes in uw woning. De badkamer, keuken, inkomhal, slaapkamer …. en waarom ook niet naar de veranda of buitenruimte.

Nog ideeën nodig? Laat je inspireren door ons aanbod. Maak gebruik van ons persoonlijk advies en creëer een absolute meerwaarde voor uw woning met het warme authentieke karakter van ons meubilair.

Trefwoorden: 

Contactgegevens

Laarderheide
Baan naar Bree 121
3990 Peer

Tel : +32 (0) 11 610 672
BTW BE 0433.376.994

Openingsuren

Maandag tot zaterdag :
van 10u00 - 18u00
Zon- en feestdagen:
10u30 - 18u00
Dinsdag gesloten

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwigheden, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.